Djeco gumilabda - Sweety

Cikkszám: DJ00102
Djeco gumilabda - Sweety
Djeco gumilabda - Sweety
Cikkszám: DJ00102
Nincs raktáron
1 990 Ft
A Djeco gumilabda egy szórakoztató játék, amelyet gyerekek és szülők egyaránt élvezhetnek. Itt van néhány móka, amit vele csinálhattok:

Labdázás: Egyszerűen dobáljátok egymásnak a gumilabdát! Álljatok körbe, és próbáljátok elkapni vagy pattogtatni a labdát úgy, hogy ne érjen a földre. Ez nem csak szórakoztató, hanem fejleszti a koordinációt és a reakcióidőt is.
Célpontokkal: Helyezzetek ki különböző célpontokat a szobában, például egy kosarat vagy egy kartondobozt. Majd próbáljátok eltalálni a gumilabdával ezeket a célpontokat! Lehet versenyezni, vagy csak egyszerűen élvezni a célzást.
Átugrás: Tegyetek ki egy sorban tárgyakat, például kis játékokat vagy párnákat a padlóra, majd ugorjatok át rajtuk a gumilabdával a kezedben! Ez egy remek módja annak, hogy a gyermeked mozgásos készségeit fejlessze, miközben szórakozik.
Számolás és betűk tanulása: Használjátok a gumilabdát, hogy játszva megtanuljátok a számokat vagy a betűket! Például váltogassátok a gumilabda dobálását, miközben mondjátok fel a számokat vagy a betűket.

Ezek csak néhány ötlet arra, hogy hogyan élvezhetitek a Djeco gumilabdát. A lényeg, hogy kreatívan használjátok és élvezzétek a játékot együtt!
Márka
Djeco
Méret
12 cm