Little Dutch homokozó játék - Vontató

Cikkszám: LD2012517
Little Dutch homokozó játék - Vontató
Little Dutch homokozó játék - Vontató
Cikkszám: LD2012517
Raktáron 
5 790 Ft

A Little Dutch homokozó játék - vontató (cikkszám: LD2012517) egy izgalmas és interaktív játékeszköz, amely kiváló választás minden kisgyermek számára, aki szeretné élvezni a homokozás örömeit és fejleszteni készségeit játék közben. Ez a játék nem csupán szórakoztató, hanem tanulságos is, miközben segíti a gyerekeket abban, hogy kreatívan és interaktívan játszhassanak a homokban.

A vontató kompakt méretei (11,5x17x12 cm) ideálissá teszik, hogy könnyen hordozható legyen, így ideális választás a kertben vagy a strandhomokozóban való használatra. A kis méret ellenére ez a vontató rengeteg játékélményt és szórakozást kínál a gyermekek számára.

A játék vonzó és vidám kialakítása ösztönzi a gyerekek fantáziáját és képzelőerejét. A vontató segítségével a gyerekek építhetnek, mozgathatnak és formázhatnak a homokban, ami fejleszti a finommotoros készségeket és a szem-kéz koordinációt.

A játék anyaga kiváló minőségű és biztonságos, így szülőként nyugodtan adhatjuk a kezükbe a gyermekeknek. A tartós anyag és a precíz kidolgozás garantálja a hosszú élettartamot és a biztonságos játékot.

Összességében a Little Dutch homokozó játék - vontató remek választás minden olyan szülő számára, aki szeretné ösztönözni gyermekének kreativitását és kíváncsiságát a homokozás során. Ez a játék garantáltan szórakoztató és fejlesztő élményt nyújt a kicsiknek.

Márka
Little Dutch