Little Dutch homokozó vödör - Ocean Dreams pink

Cikkszám: LD2012400
Little Dutch homokozó vödör - Ocean Dreams pink
Little Dutch homokozó vödör - Ocean Dreams pink
Cikkszám: LD2012400
Raktáron 
2 190 Ft

A Little Dutch homokozó vödör - Ocean Dreams pink egy lenyűgöző játékeszköz, amely garantáltan elbűvöli a kicsiket és inspirálja a képzeletüket. A vödör csodálatosan színes, rózsaszín árnyalatokban pompázó, melyek az óceán varázslatos világát idézik. Az LD2012400 cikkszámú termék minőségi anyagokból készült, biztosítva ezzel a tartósságot és a hosszú játékélményt.

Ez a homokozó vödör nem csupán egy egyszerű játékeszköz, hanem egy olyan tárgy, amelyben a gyerekek órákon át szórakozhatnak és felfedezhetik a homokozás örömteli világát. A kerek forma és a könnyen fogható fogantyú lehetővé teszi a kis kezek számára, hogy könnyedén mozgassák és alakítsák a homokot.

A Little Dutch homokozó vödör - Ocean Dreams pink ideális választás minden kisgyermek számára, akik szeretnek játszani a homokozóban, és egyedülálló kalandokat álmodnak meg a homokkal. Kiváló minőségű anyagok és részletek gondoskodnak arról, hogy ez a termék hosszú távon is a kedvenc játékká váljon a gyerekek számára, és emlékezetes pillanatokat teremtsen számukra.

Márka
Little Dutch