Little Dutch Miffy ajándékdoboz - Vintage csíkos

Cikkszám: NIJN879
Little Dutch Miffy ajándékdoboz - Vintage csíkos
Little Dutch Miffy ajándékdoboz - Vintage csíkos
Cikkszám: NIJN879
Rendelhető
10 390 Ft

A Little Dutch ajándékdoboz tökéletes választás baba- vagy kisgyermekszületés alkalmából. Ez a csodálatosan összeállított doboz egyaránt örömet szerez a kisbabának és szüleinek egyaránt. A doboz tartalma tökéletesen összehangolt és kiváló minőségű termékeket tartalmaz, amelyek gondoskodnak a kisbaba kényelméről és fejlődéséről.

A dobozban található 1 db szundikendő plüss figura gyengéd simogatást és nyugtató ölelést kínál a babának alvás közben vagy pihenés során. A puha anyag és a bájos kialakítás segíti a csecsemőt abban, hogy nyugodtan és kényelmesen aludjon.

Emellett a doboz tartalmaz 1 db rágókát, amely segít enyhíteni a baba fogzási fájdalmait és elősegíti az egészséges fogfejlődést. A rágóka biztonságos és kényelmes fogású, így ideális választás a csecsemők számára.

A doboz harmadik eleme egy 1 db plüss játék, amely szórakoztató és ösztönző játékélményt nyújt a kisbabának. A színes és különböző textúrájú plüss játék segíti a baba érzékszerveinek fejlődését és kíváncsiságát.

Összességében a Little Dutch ajándékdoboz egy gyönyörű és praktikus választás minden szülő számára, akik szeretnék kedveskedni a kisbaba számára egyedi és hasznos ajándékkal. Ez a doboz nemcsak szórakoztató játékokat kínál, hanem segít a baba kényelmének és fejlődésének támogatásában is.

Márka
Little Dutch