Little Dutch fagyis homokozó készlet

Cikkszám: LD2012314
Little Dutch fagyis homokozó készlet
Little Dutch fagyis homokozó készlet
Cikkszám: LD2012314
Raktáron 
-10%
5 990 Ft Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára. 5 390 Ft
Akció időtartama: Kezdete: 2024.06.26  -  A készlet erejéig!

A Little Dutch fagyis homokozó készlet (cikkszám: LD2012314) egy lenyűgöző és szórakoztató játékeszköz, amely kiváló választás gyermekek számára, akik szeretnék élvezni a kreatív homokozás élményét. Ez a készlet tartalmaz minden szükséges eszközt és formát, hogy a gyerekek szabadon játszhassanak és alkothassanak a homokban.

A készlet 14 darabos összeállításával számos lehetőséget kínál a játékra és kreatív kibontakozásra. A színes és vidám mintázatokkal ellátott fagyi formák segítenek a gyerekeknek elképzelni és létrehozni saját homokfagylakat, miközben fejlesztik a kézügyességet és a kreativitást.

A készlet méretei (18x18x31 cm) ideálisak a gyermekek számára, hogy kényelmesen játszhassanak vele, és hogy könnyen szállítható legyen, akár kirándulásokhoz vagy utazásokhoz is.

Az anyag, amelyből a készlet készült, BPA-mentes polipropilén, amely biztosítja a biztonságos és környezetbarát játékot a gyermekek számára. Ez a anyag tartós és könnyen tisztítható is, így hosszú távon élvezhető marad a homokozás öröme.

Összességében a Little Dutch fagyis homokozó készlet ideális választás minden olyan 18 hónapos kortól feljebb lévő gyermek számára, aki szeretné élvezni a homokozás élményét, miközben fejleszti a kreativitását és kézügyességét. Ez a játékeszköz biztosítja a szórakozást és a fejlődést egyszerre, így garantáltan sok örömet nyújt a gyermekeknek és a családnak egyaránt.

Márka
Little Dutch
Méret
18 x 18 x 31 cm