Little Dutch gyerek evőeszköz készlet 3 db - Little Farm

Cikkszám: 108033065399
Little Dutch gyerek evőeszköz készlet 3 db - Little Farm
Little Dutch gyerek evőeszköz készlet 3 db - Little Farm
Cikkszám: 108033065399
Raktáron 
4 290 Ft

A Little Dutch gyerek evőeszköz készlet 3 db - Little Farm (cikkszám: 108033065399) egy varázslatos és praktikus választás a kisgyermekek számára, akik szeretnék élvezni az étkezést egyedi és szórakoztató evőeszközökkel. Ez a készlet magában foglalja a gyermekkori étkezés alapvető eszközeit, és lenyűgözően csábító Little Farm dizájnnal rendelkezik.

Az evőeszközök anyaga kiemelkedő fontosságú, és a Little Dutch ebben a tekintetben sem hagyja figyelmen kívül a biztonságot. A BPA mentes ABS műanyagból készült fogantyúk könnyűek és biztonságosak a gyermekek számára, míg az evőeszközök rozsdamentes acélból készülnek, biztosítva a tartósságot és a higiénikus tisztítást.

A készlet három alapvető evőeszközt tartalmaz: egy villa, egy kanál és egy kés, mindegyik díszes Little Farm motívumokkal van díszítve, hogy még élvezetesebbé tegye az étkezést a kisgyermekek számára.

Az evőeszközök mosogatógépben tisztíthatóak.

A Little Dutch gyerek evőeszköz készlet 3 db - Little Farm tökéletes választás minden szülő számára, akik egyedi és kiváló minőségű evőeszközöket keresnek a gyermekeik számára, hogy az étkezés ne csak egyszerű tevékenység legyen, hanem vidám és élvezetes élmény is.

Ha szeretné, hogy gyermekének élvezetesebb legyen az étkezés, és egyedi evőeszközökkel szeretné megszínesíteni a gyermekkori étkezés élményét, akkor a Little Dutch gyerek evőeszköz készlet 3 db - Little Farm ideális választás lehet az Ön számára.

Márka
Little Dutch