Little Dutch hangos puzzle - állatos

Cikkszám: ld4763
Little Dutch hangos puzzle - állatos
Little Dutch hangos puzzle - állatos
Cikkszám: ld4763
Raktáron 
8 790 Ft

A Little Dutch hangos puzzle - állatos (cikkszám: LD4763) egy izgalmas és tanulságos játék, mely garantáltan leköt minden kisgyermeket. Ez a hangos puzzle nem csak szórakozást nyújt, de segíti a gyermekek színfelismerését, állatismeretét és kézügyességét is fejleszti.

A puzzle összesen hét állatfigurát tartalmaz, melyek mindegyike egyedi hanggal rendelkezik. Ezek az állatfigurák nemcsak részletgazdagok és vonzóak a kicsik számára, de lehetővé teszik számukra, hogy megismerjék és felismerjék a különböző állatok hangjait.

A hangos puzzle játék során a gyerekeknek helyesen kell illeszteniük az állatfigurákat a megfelelő helyre, miközben hallgatják a hangokat, melyeket az adott állatok adnak ki. A vadkacsa hápogása, a béka brekegése vagy éppen a méhecske zümmögése garantáltan mosolyt csal a kicsik arcára.

A puzzle készlet kiváló minőségű anyagokból készült, melyek biztonságosak és tartósak. A játék ösztönzi a gyerekek figyelmének és koncentrációjának fejlesztését, miközben élvezik a hangokat és szórakoznak a játékkal.

Összességében a Little Dutch hangos puzzle - állatos ideális választás otthoni játékhoz vagy akár ajándékként is. Legyen része gyermeked életének ezzel a szórakoztató és tanulságos játékkal, mely garantáltan mosolyt csal az arcára, és hosszú órákon át tartó játékélményt nyújt!

Márka
Little Dutch
Méret
30,5x22,1x4,2 cm