Little Dutch játék gitár kék

Cikkszám: LD7015
Little Dutch játék gitár kék
Little Dutch játék gitár kék
Cikkszám: LD7015
Raktáron 
11 490 Ft

A Little Dutch játék gitár kék (cikkszám: LD7015) egy bájos és szórakoztató hangszer, mely segíti a gyermekeket a zenei érzékük fejlesztésében. Ez a kis méretű gitár nemcsak szórakoztató játékot nyújt, hanem lehetőséget ad a gyerekeknek arra, hogy felfedezzék és gyakorolják a zenélést.

A gitár mérete (5x17x54 cm) ideális a kisgyermekek számára, könnyen fogható és kezelhető. Kiváló minőségű fa és műanyag fogólapból készült, melyek garantálják a gitár tartósságát és biztonságát. A nylon húrok kényelmesen játszhatóak, így a gyerekek könnyen megtanulhatnak zenélni.

A játék gitár kék színe vonzó és élénk, így a gyerekek imádni fogják játszani vele. A négy húr segítségével a gyermekek könnyen gyakorolhatják a hangokat és dallamokat, miközben fejlesztik a finommotoros készségeiket és a kézügyességüket.

A gitár játék segíti a gyermekeket abban, hogy kifejezzék magukat a zene nyelvén, és fejlesszék kreativitásukat. Az ilyen típusú játék segíti a ritmusérzék és a hallás fejlesztését is, miközben szórakoztató és ösztönző élményt nyújt.

Összességében a Little Dutch játék gitár kék ideális választás otthoni játékhoz vagy akár ajándékként is. Legyen része gyermeked életének ezzel a bájos és szórakoztató hangszerrel, mely garantáltan mosolyt csal az arcára, és hosszú órákon át tartó zenélési élményt nyújt!

Márka
Little Dutch