Little Dutch játék gitár pink

Cikkszám: LD7014
Little Dutch játék gitár pink
Little Dutch játék gitár pink
Cikkszám: LD7014
Raktáron 
11 490 Ft

A Little Dutch játék gitár pink (cikkszám: LD7014) egy bájos és szórakoztató hangszer, mely örömet és inspirációt hoz a kisgyermekek életébe. Ez a kis méretű gitár nemcsak szórakoztató játékot nyújt, hanem segíti a gyermekeket a zenei érzékük fejlesztésében és a zene szeretetének kialakításában.

A gitár mérete (5x17x54 cm) tökéletesen illeszkedik a kisgyermekek kis kezeihez, könnyen fogható és játszható. A kiváló minőségű fa és műanyag fogólap, valamint a nylon húrok biztosítják a gitár tartósságát és biztonságát, így a gyerekek bátran gyakorolhatnak rajta.

A gitár pink színe lenyűgöző és élénk, vonzóvá téve a gyerekeket a zenélésre. A négy húr segítségével a kicsik könnyen megtanulhatnak hangokat készíteni és dallamokat játszani, miközben fejlesztik a finommotoros készségeiket és a kézügyességüket.

A játék gitár ösztönzi a gyermekeket a zenei kreativitás kifejezésére és a zenélés örömére. Segít a ritmusérzék és hallás fejlesztésében is, miközben szórakoztató és inspiráló élményt nyújt a gyerekeknek.

Összességében a Little Dutch játék gitár pink ideális választás otthoni játékhoz vagy akár ajándékként is. Legyen része gyermeked életének ezzel a bájos és szórakoztató hangszerrel, mely garantáltan mosolyt csal az arcára, és hosszú órákon át tartó zenélési élményt nyújt!

Márka
Little Dutch