Little Dutch szívószálas pohár - tengerész

Cikkszám: 108014065244
Little Dutch szívószálas pohár - tengerész
Little Dutch szívószálas pohár - tengerész
Cikkszám: 108014065244
Raktáron 
5 590 Ft


A Little Dutch 108014065244 cikkszámú szívószálas pohár - tengerész egy praktikus és szórakoztató italozóeszköz, mely ideális választás kisgyermekek számára. A pohár kényelmes és könnyen használható, segítve a gyerekeket az önálló italfogyasztásban.

Ez a szívószálas pohár stílusos tengerész dizájnnal rendelkezik, mely megfelel a kisgyermekek ízlésének és kíváncsiságának. A vidám minták és élénk színek örömet szereznek a gyerekeknek, miközben élvezik az italfogyasztást.

A termék 300 ml űrtartalommal rendelkezik, elegendő folyadékot biztosítva az étkezések vagy kirándulások során. Kényelmes méretei lehetővé teszik, hogy könnyen illeszkedjen a kisgyermekek kezébe, így könnyedén használható.

A szívószálas pohár BPA-mentes anyagból készült, biztosítva a gyermekek biztonságát és egészségét. Tisztítása egyszerű és könnyű, mosogatógépben is tisztítható.

A Little Dutch szívószálas pohár - tengerész tökéletes választás minden szülő számára, akik biztonságos és szórakoztató italozóeszközt keresnek gyermekeiknek. Ideális választás otthoni használatra vagy utazásokhoz egyaránt.

Márka
Little Dutch
Űrtartalom
300 ml