Little Dutch szívószálas pohár - virágok&pillangók

Cikkszám: 108014065243
Little Dutch szívószálas pohár - virágok&pillangók
Little Dutch szívószálas pohár - virágok&pillangók
Cikkszám: 108014065243
Raktáron 
5 590 Ft


A Little Dutch 108014065243 cikkszámú szívószálas pohár - virágok&pillangók egy bájos és praktikus italozóeszköz, mely ideális választás kisgyermekek számára. Ez a pohár nemcsak kiváló minőségű anyagokból készült, hanem lenyűgöző virágos és pillangós designnal is rendelkezik, mely örömet szerez a kicsiknek az italfogyasztás során.

A szívószálas pohár könnyen kezelhető és ideális választás azoknak a gyermekeknek, akik már önállóan szeretnének inni. A pohár kényelmes fogást biztosít a kisgyermekek számára, miközben a szívószál segíti az egyszerű és tiszta italfogyasztást.

A termék 300 ml űrtartalommal rendelkezik, ami elegendő folyadékot biztosít a gyermekek számára az étkezések vagy kirándulások során. Kompakt méretei lehetővé teszik, hogy könnyen illeszkedjen a kisgyermekek kezéhez és az asztalra is.

Fontos megjegyezni, hogy a pohár nem tehető mikrohullámú sütőbe vagy fagyasztóba, azonban mosogatógépben könnyen tisztítható. Az anyaga BPA-mentes, biztonságos és környezetbarát választást jelent a szülők számára.

A Little Dutch szívószálas pohár - virágok&pillangók egy szép és praktikus kiegészítő minden kisgyermek étkezéséhez. Ideális választás otthoni használatra vagy utazásokhoz egyaránt, és garantáltan mosolyt csal a gyermek arcára az étkezések során.

Márka
Little Dutch
Űrtartalom
300 ml