Little Dutch ugrálókötél

Cikkszám: LD7113
Little Dutch ugrálókötél
Little Dutch ugrálókötél
Cikkszám: LD7113
Raktáron 
2 890 Ft

A Little Dutch ugrálókötél, melynek cikkszáma LD7113, egy kiváló minőségű játékeszköz, melyet a gyerekek örömmel fognak használni. Az ugrálókötél kialakításánál a biztonság és a szórakozás volt a fő szempont, így szülők is nyugodtan adhatják kezükbe gyermeküknek.

Az LD7113-as ugrálókötél anyaga különleges figyelmet kapott a tervezés során. A FSC minősítéssel rendelkező fa és textil zsinór alkotja, melyek mind környezetbarát és biztonságos anyagok. A FSC fa garantálja, hogy az ugrálókötél gyártása során fenntartható erdőgazdálkodásból származó faanyagokat használtak fel, így hozzájárulva a környezetvédelemhez.

A fa markáns megjelenése és a textil zsinór hagyományos kialakítása révén az ugrálókötél nemcsak szórakoztató játék, hanem esztétikus kiegészítő is a gyerekszobában vagy akár a kertben. A könnyen fogható fogantyúkkal ellátott kötél ideális választás minden kisgyermek számára, akik szeretnek mozogni és szórakozni.

A Little Dutch ugrálókötél kiváló választás a szülőknek, akik szeretnék ösztönözni gyermekeiket az aktív életmódra és a szabadidős tevékenységekre. A biztonságos és minőségi anyagoknak köszönhetően ez az ugrálókötél hosszú éveken át szolgálja majd a gyerekek szórakozását és mozgásigényét.

Márka
Little Dutch