Little Dutch vonat - kék

Cikkszám: LD8036
Little Dutch vonat - kék
Little Dutch vonat - kék
Cikkszám: LD8036
Rendelhető
10 890 Ft


A Little Dutch vonat egy kiváló minőségű, kreatív játék, amely lehetővé teszi a gyermekek számára, hogy építsenek és alkossanak saját vonatot. Ez a játék nem csupán szórakoztató, hanem segíti a gyerekeket a kreativitás fejlesztésében és a finommotoros készségek gyakorlásában.

A vonat fa építőelemekből áll, amelyeket a gyerekek össze tudnak rakni, hogy saját vonatukat alakítsák ki. Ezek az építőelemek különféle alakúak és méretűek, lehetővé téve a gyerekek számára, hogy szabadon kibontakoztassák képzelőerejüket és alkotókedvüket.

A vonat mérete ideális a kisgyermekek számára, könnyen kezelhető és manőverezhető. Anyaga minőségi fa, amely biztonságos és környezetbarát játékot garantál.

Ez a játék lehetőséget kínál arra, hogy a gyerekek szabadon kifejezhessék magukat és élvezzék az építés örömeit, miközben fejlesztik kreativitásukat és finommotoros készségeiket. A Little Dutch vonat ideális választás minden olyan gyermek számára, aki szeretne játszva tanulni és felfedezni új dolgokat. A játék ösztönzi a gyermekek alkotóképességét és segít nekik megtanulni az építés és tervezés alapjait, miközben élvezik a játék izgalmait és örömeit.

Márka
Little Dutch
Méret
45x8x13,5 cm